Logo uden årstal

X i kalenderen d. 13.-14. juni 2022

Sæt kryds i kalenderen d. 13. og 14. juni 2022, hvor vi igen mødes til en inspirerende og motiverende Natur & Miljø-konference i Odense Congress Center.

Temaet for konferencen er 'DK2020 - Fra plan til tværfaglig handling', og der er lagt op til et par berigende dage i klimaets og tværfaglighedens tegn.

Spred også gerne budskabet med dine kolleger, medarbejdere …

Læs mere
X i kalenderen d. 13.-14. juni 2022

Natur & Miljø 2022: DK2020 - Fra plan til tværfaglig handling

Natur & Miljø 2022: DK2020 - Fra plan til tværfaglig handling
De danske kommuner tager for alvor klimalederskab, når de som en del af DK2020-projektet udvikler og implementerer lokale klimahandleplaner, der skal bidrage til Danmarks omstilling mod et klimaneutralt samfund.

Men at omsætte planerne til virkelighed er ikke en let opgave. Vi betræder nemlig i høj grad nyt land, og skal vi lykkes med at indfri klimamålene, må vi nødvendigvis tænke …

Læs mere

Sammen ved vi bedst

Danmark står, sammen med resten af verden, midt i et paradigmeskift – en grøn omstilling – der vil ændre afgørende på måden, hvorpå vores samfund fungerer.

Skal vi lykkes med omstillingen, er tværfaglighed og samarbejde af afgørende betydning. For vi har hørt det før: To hjerner tænker bedre end én – så prøv at forestille dig den enorme vidensbank, som …

Læs mere
Sammen ved vi bedst

Gode ideer til Natur & Miljø 2022?

Har DU forlag til oplægsholdere, emner eller andre gode ideer til konferencen? Eller kunne du tænke dig at bidrage med en artikel til magasinet Teknik & Miljøs natur- og miljønummer? Så er du meget velkommen til at rette henvendelse til Natur & Miljø Sekretariatet på aj@ktc.dk. Du kan bidrage inden for følgende områder ift. konferencen: grundvand og drikkevand – vandløb …

Læs mere
NM18Footer_CM (2)

Har du fået denne e-mail ved en fejl?

Du modtager dette nyhedsbrev, da du tidligere har deltaget på konferencen "Natur & Miljø", eller vist interesse i fagområder inden for den "Tekniske sektor", eller er medlem af KTC, eller EnviNa, eller er netværksressource eller kunde/ leverandør for en af disse foreninger.
Hvis du ikke ønsker at modtage flere mails vedrørende Natur & Miljø konferencen, kan du nemt afmelde dig nyhedsbrevet (link findes nederst i denne e-mail).