Det er med stor begejstring, at vi nu kan erklære tilmeldingen til Natur & Miljø 2022 for åbnet!

Det store planlægningsarbejde, der de seneste mange måneder er pågået med aktører fra kommuner, regioner, staten, virksomheder, universiteter og organisationer, kulminerer d. 13. og 14. juni i Odense Congress Center, hvor vi for 9. gang afholder den store nationale konference for natur- og miljøområdet.

Her mødes medarbejdere og ledere fra offentlige og private organisationer for at fordybe sig i faglighed, løsninger og netværk omkring den røde tråd ’DK2020 – Fra plan til tværgående handling’. Dermed er der lagt op til et par inspirerende dage, hvor vi sammen – i klimaets tegn – dykker ned i, hvordan vi kan omsætte vores visioner og ideer til lokal handling.

Der er tilrettelagt 10 faglige spor, som gennem knap 40 sessioner og ekskursioner samt videndeling mellem deltagerne og oplægsholdere vil sætte retningen for implementeringen af DK2020-klimaplanerne.

Vi har samlet det stærkeste felt af oplægsholdere og samarbejdspartnere og håber, at du sammen med os vil være med til at sætte dit præg på udviklingen og samtidig sætte din egen faglighed og holdninger i spil. Er du ansat i det offentlige eller i en nonprofitorganisation, kan du ovenikøbet spare penge, hvis du skynder dig at tilmelde dig.

Er du ansat i det offentlige eller en nonprofitorganisation, så tryk her for at tilmelde dig…

Deltager du som privatperson, eller er du ansat i private organisationer og virksomheder, så tryk her for at tilmelde dig…

Vi glæder os til at se dig i Odense d. 13. og 14. juni!