Annoncering2024-06-20T14:30:58+02:00

Annoncering på Natur & Miljø 2024

På denne side har vi samlet vores annonceprodukter, som omfatter både on location-annoncering, printannoncer i Teknik & Miljø, bannere på www.naturogmiljø.dk og annoncer i nyhedsbreve.

Herunder kan du se udvalget af produkter, specifikationer og priser. Alle priser er ekskl. moms.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gode ideer, som ikke er listet herunder. Du finder kontaktoplysninger nederst på denne side.

Køber står selv for produktion af annoncematerialet og afholder ligeledes alle udgifter forbundet hermed, med mindre andet er angivet. Deltagelse på konferencen er ikke inkl. i annonceprodukterne.

Alle priser oplyst er eksklusiv moms.

On location annoncering

Ønsker I at være synlige for de mere end 500 deltagere på Natur & Miljø-konferencen, så har I med vores on location-produkter mulighed for bred eksponering på Hotel Nyborg Strand.

Du skal komme på Natur & Miljø konferencen for at skabe relationer og synliggøre din virksomhed. Fælles for alle ’on location’ tilbud, at det er relations baseret eksponering og brandpositionering. En stadepladsholder i 2023 holder formulerede det klart, ”Deltagerne er her ikke for at shoppe, de er her for at snakke.”

Medie Specificering Pris (ekskl. moms)
Sponsoreret session Her er der mulighed for at købe en session på konferencen, der kører parallelt med de 10 faglige spors sessioner. En session varer 1,5 time.

Det giver synlighed i programmet og giver omtale af jeres organisation.

– Virksomhedsnavn og logo i det digitale program.

– Virksomhedsnavn og logo i samtlige nyhedsbreve for Natur & Miljø 2025. Der er cirka 1.400 modtagere af nyhedsbrevet, som blandt andre omfatter: Tidligere deltagere på konferencen, EnviNas medlemmer og andre, som har tilmeldt sig nyhedsbrevet.

– Vi garanterer mindst 20 tilmeldte på sessionen, og er der mindre end dette, fratrækker vi 40 % af prisen.

24.995 kr.
Stadeplads med eksponering Som udstiller får I følgende pakke:

-En stadeplads på en god placering, fx ved indskrivningen, hvor I vil få rig mulighed for at få en snak med potentielle og eksisterende kunder. Afhængigt af, hvad I ønsker.

– Virksomhedsnavn og logo i det digitale program.

– Virksomhedsnavn og logo i samtlige nyhedsbreve for Natur & Miljø 2025. Der er cirka 1.400 modtagere af nyhedsbrevet, som blandt andre omfatter: Tidligere deltagere på konferencen, EnviNas medlemmer og andre, som har tilmeldt sig nyhedsbrevet.

1 dag: 12.995 kr.

Begge dage: 16.996 kr.

Sponsorat af deltagergaver, fx frøposer, eftermiddagskage etc. Logo og/eller firmanavn på forskellige ting fx:

  • Frøposer med blomsterfrø, som deltagerne tager med sig hjem.
  • Det kan også være eftermiddagskagen der får et stort spiseligt print/logo på.

Køber står selv for produktion af annoncematerialet og afholder ligeledes alle udgifter forbundet hermed, med mindre andet er aftalt.

Kontakt os og få en snak om mulighederne. Formatet kan være mange, og derfor er der ikke priser på.

?
Baren efter aftenmiddagen. Baren omtales som sponsorens bar i programmet og derudover

2 roll-ups el. lign uden for barlokalet

– Virksomhedsnavn og logo i samtlige nyhedsbreve for Natur & Miljø 2025. Der er cirka 1.400 modtagere af nyhedsbrevet, som blandt andre omfatter: Tidligere deltagere på konferencen, EnviNas medlemmer og andre, som har tilmeldt sig nyhedsbrevet.

12.995 kr.
Dit forslag? Har du andre forslag til markedsføring, så kontakt os gerne, og vi finder en løsning, som matcher dine behov. Skriv til na@ktc.dk, eller ring på 25 55 28 23.

Fx tanker ift. kaffepause, dessert osv., underholdning, hit us.

?

Roll-up banner

Produkt Pris (ekskl. moms)

Roll-up banner

Ønsker I eksponering af jeres virksomhed eller produkter for en bred målgruppe, tilbyder vi et sponsorat af Natur & Miljø 2024.

Som sponsor får I følgende pakke:

  • Annoncering på 1 roll-up placeret ved deltagerregistreringen, kaffeøerne eller ved indgangen til plenum. Stadeholdere har fortrinsret ift. placering.
  • Virksomhedsnavn og logo i det digitale program.
  • Virksomhedsnavn og logo i samtlige nyhedsbreve for Natur & Miljø 2025. Der er cirka 1.400 modtagere af nyhedsbrevet, som blandt andre omfatter: Tidligere deltagere på konferencen, EnviNas medlemmer og andre, som har tilmeldt sig nyhedsbrevet.
4.995 kr.

Annonce i nyhedsbrev

Vi udsender før og efter Natur & Miljø 2025 nyhedsbreve til potentielle deltagere i hele den tekniske sektor. Vi har allerede nu planlagt udsendelse af minimum fem nyhedsbreve, hvor du kan købe et banner eller tekstannonce (læs om størrelser og placering herunder).

Vi har ved opstart ca. 1400 modtagere af nyhedsbrevet, som blandt andre omfatter:

  • Deltagere på konferencen Natur & Miljø (2023 og 2024) fra kommuner, stat, universiteter, organisationer og virksomheder
  • EnviNa medlemmer
  • Diverse andre kontakter

Her kan du se et eksempel på et nyhedsbrev for Natur & Miljø: Tillykke til os alle! (naturogmiljoe.dk)

Plan for udsendelse af nyhedsbreve

Udsendelsesdato Hovedfokus
Februar Velkommen til Natur & Miljø 2025 – tilmeldingen er åben
Marts Earlybird-tilbud om rabat
April Hvad er form og indhold på Natur & Miljø?
Maj Nu er der ikke længe til, vi ses.
Juni/juli Tak for sidst

Placering og pris

Specifikationer og placering Pris (ekskl. moms)
Banner i toppen af nyhedsbrevet (620x72px), eller tekst 250 anslag (+ overskrift)

Banner i midten af nyhedsbrevet (620x72px), eller tekst 250 anslag (+ overskrift)

Banner i bunden af nyhedsbrevet (620x72px), eller tekst 250 anslag (+ overskrift)

5.356 kr.

4.464 kr.

3.571 kr.

Annonce på konferencesite

Konferencesitet www.naturogmiljoe.dk indeholder ikke alene detaljerede oplysninger om årets program, men også om oplægsholdere, praktiske oplysninger mm. Sitet besøges af alle interesserede og de allerede tilmeldte. Det er her, man læser nyhedsbreve, nyheder og henter slides, billeder mm. Derfor vil du blive eksponeret for en stor målgruppe i lang tid, hvis du vælger ét af de skitserede bannerprodukter.

Vi tilbyder en række forskellige bannerstørrelser og placeringer på konferencesitet. Herunder kan du se priser og eksempler på placeringer.

Bannerne ligger fastlås indtil d. 31. august 2025.

Banner Placering Størrelse Pris (ekskl. moms)
Leaderboard MEGA top

Forside box BUTTON

Sporbanner

Forside

Nedre halvdel af forsiden

Forside af spor – efter dit valg + ‘Præsentationssiden’

1210x128px

256x256px

764x96px

15.488 kr.

5.653 kr.

7.334 kr. 

Printannonce i magasinet Teknik & Miljø

Vores samarbejdspartner KTC udgiver 8 gange årligt Teknik & Miljø, som anses for at være et af branchens førende magasiner for det tekniske område. Magasinet er desuden medlemsblad for KTC Medlemmerne i den øverste ledelse i kommunernes Teknik- og Miljøafdelinger og leveres til de fleste kommunale plan- og miljøudvalg, til Christiansborg samt til hele rådgiverbranchen.

Majnummeret uddeles til alle deltagere på Natur & Miljø, men det er muligt at annoncere i lige netop dét nummer, du ønsker.

Læs medieinformationen for 2024 her…

Dit forslag?

Har du andre forslag til markedsføring i forbindelse med Natur & Miljø, så kontakt os gerne, og vi finder en løsning, som matcher dine behov.

Kontakt os…

Go to Top