Vi har spurgt deltagerne selv!

Trine Koch Jakobsen, miljømedarbejder i Herning Kommune

“Natur & Miljø-konferencen er fantastisk, fordi man kan lære nyt, både om eget fagområde, men også uden for de fagområder man normalt beskæftiger sig med. Natur & Miljø er for mig det bedste sted at vedligeholde og udvide netværket.

Opbygning i forskellige spor betyder, at man kan sammensætte sit eget program med lige præcis de emner, som er mest interessante i forhold ens opgaver. Det er også positivt, at samme emne går på tværs af sporene. Det viser, at netværk og inputs på tværs af faggrænser er vigtig for løsning af opgaverne i det daglige.”

Marianne Yde, biolog i Kolding Kommune

“Konferencen er en mulighed for at høre oplæg på flere spor, hvilket er væsentligt for mig, som både arbejder med landbrug, klimatilpasning samt grundvand (BNBO). Det er derfor muligt at møde kolleger og rådgivere inden for alle emner, da de samlet på ét sted. Jeg har af samme grund tilmeldt mig oplæg på flere forskellige spor – alt efter, hvor det enkelte oplæg var mest i tråd med mine interesser. Men det var svært at vælge, da oplæggene i alle spor generelt tager udgangspunkt i de udfordringer, vi står med.”

Jeg forventer at komme hjem med nye inputs, nye vinkler og ikke mindst nye kontakter – noget jeg fremadrettet kan benytte i mit arbejde.

Lyder det som noget, du heller ikke vil gå glip af? Så tilmeld dig konferencen her.