Vi glæder os til at se både nye og velkendte ansigter, når vi mødes til maj.

Og hvem ved, er det dit første år på Natur & Miljø, bliver du måske en af vores trofaste gæster, som fremover deltager år efter år – dem har vi i hvert fald mange af! 👏

Vi har spurgt en trofast deltager, hvorfor man ifølge hende bør prioritere at deltage på Natur & Miljø 🌱

”Natur & Miljø er en mulighed for at høre oplæg på flere spor, hvilket er væsentligt for mig, som både arbejder med landbrug, klimatilpasning samt grundvand (BNBO). Det er derfor muligt at møde kolleger og rådgivere inden for alle emner, da de er samlet på ét sted. Jeg har af samme grund tilmeldt mig oplæg på flere forskellige spor – alt efter, hvor det enkelte oplæg var mest i tråd med mine interesser. Men det var svært at vælge, da oplæggene i alle spor generelt tager udgangspunkt i de udfordringer, vi står med. Jeg forventer at komme hjem med nye inputs, nye vinkler og ikke mindst nye kontakter – noget jeg fremadrettet kan benytte i mit arbejde.”

– Marianne Yde, Kolding Kommune.