Det er med stor begejstring, at vi nu kan erklære tilmeldingen til Natur & Miljø 2019 for åbnet!

Det store planlægningsarbejde der det seneste år er pågået med aktører fra kommuner, regioner, virksomheder, universiteter og organisationer, kulminerer d. 27- 28. maj på Hotel Nyborg Strand, hvor vi for 8. gang afholder “den store nationale konference for natur- og miljømrådet”.

Her mødes medarbejdere og ledere fra offentlige og private organisationer, for at fordybe sig i faglighed, løsninger og netværk omkring temaet “FNs verdensmål – i praksis”. Dermed er der lagt op til en operationalisering og konkrete metoder til, hvordan vi sammen – i bæredygtighedens tegn, kan hjælpe med til, at realisere FNs verdensmål i Danmark.

Der er tilrettelagt 9 faglige spor, som gennem 40 sessioner, ekskursioner og videndeling mellem deltagerne og de mere end 100 oplægsholdere, i 2 tætpakkede dage i Nyborg, vil sætte retningen for implementeringen af FNs ambitioner.

Vi har samlet det stærkeste felt af oplægsholdere og samarbejdspartnere og håber du sammen med os, vil være med til at sætte dit præg på udviklingen og samtidigt sætte din egen faglighed og holdninger i spil. Er du ansat i det offentlige, eller i en non-profit organisation, kan du ovenikøbet spare penge, hvis du skynder dig at tilmelde dig. Læs mere om tilmeldingen på linket herunder…

Vi glæder os til at se dig i Nyborg d. 27. maj…

Hilsen KTC og EnviNa

 

Gå til tilmeldingssiden…